29 Temmuz, 2018

A101 kurbanlık koç ve dana fiyatları belli oldu, Kırıkkale 2018

A101 marketlerinde kurban bayramı hazırlıkları tamamlandı. Kurbanlık fiyatları 2018 yılının ekonomik koşullarına göre güncellendi. siz de kurbanlık koyun, kuzu, koç ya da dana hisseleri için aşağıdaki fiyatları inceleyebilirsiniz. A101 marketlerde 2018 yılına özel kurbanlık satışları başladı. A101 mağazalarında geçerli olacak kurbanlık fiyatlarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

A101 kurbanlık koç ve dana fiyatları 2018

Karaman Koç 14-16 kg (Kemikli) Kurban kolisi 1.045 TL
Dana (1/7) Hisse 18-20 kg (Kemiksiz) kurbanlk 995 TL
A101’de kurbanlık ödemenizi bonus, maximum, world kredi kartınızla peşin fiyatına 4 taksitle yapabilirsiniz.

Türkiye’nin 81 ilinde 7000 mağaza ile faaliyet gösteren, ürün çeşitliliği ve uygun fiyatlarıyla tüketicinin en çok ilgi gösterdiği Perakende mağazaların başında gelen A101, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde iki farklı Kurbanlık satışına başladı. Karaman Koçu ve Hisseli Dana olmak üzere iki farklı kurbanlık seçeneği sunan A101 market ödemelerde kredi kartına vade farksız 4 taksit imanı sunuyor. A101 mağazalarından alacağınız kurbanlıklar vetenirer hekimler kontrolünden geçmiş hayvanlardan olup, islami şartlara uygun “Helal Kesim” yapılarak sizlere ulaşacaktır.

A101 Kurbanlıkları Hakkında:

• Tüm kurbanlıklar yerli besi hayvanlardan seçilmiş olup, hayvanların kesim için uygunlukları veteriner hekimler tarafından denetlenmektedir.
• Kurbanlıklar, din görevlileri, noter, gıda mühendisleri ve Kalite Sistem Grubu uzmanlarının kontrollü dahilinde ve helal kesim kurallarına uygun olarak, vekalet verilen kasaplar tarafından, sıklıkla uygun ortamlarda kesilecektir.
• Kesilen kurbanların bir noktaya toplanıp kemiklerinin ayrıştırırması ve burada kemiksiz hale getirlimesinden dolayı hisse sahibinin kurbanı diğer hisse sahiplerinin kurbanı ile ayrım sırasında karışabiImektedir. Karışmadan dolayı oluşabilecek bir kurban etinin başka bir kişiye gitmesinde sakınca olmadığı ve bu konuda kurban hisse sahibinin kendi kurban etinden feragat edeceği kurbanın sahibi tarafından kabul edilmiştir. A101 her halükarda kurban sahibine küçükbaş hayvanda minimum 14 kg kemikli ve buyükbaş hayvandı minımum 18 kg kemiksiz kurban etini eksiksiz olarak teslim etmeyi taahhüt eder.
• Her kurban kolisi uzerine, kurbanlıkların Kalite Sistem Grubu tarafından kontrol edildiğini gösteren etiketler yapıştırılacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

▐ SON YAYINLAR

▐ POPÜLER YAYINLAR